Coronamaatregelen 2021

Ons toiletgebouw is klein en kan niet tegelijkertijd door meer personen uit verschillende huishoudens worden gebruikt, als er 1,5m afstand moet worden bewaard. Daarom beperken wij het aantal gasten, zodat het toiletgebouw alleen per 1 persoon/ huishouden tegelijk gebruikt kan worden. Zodoende is het toiletgebouw nooit tegelijkertijd door vreemden in gebruik en is dus een mondkapje niet nodig.

Vooralsnog hanteren we in 2021 een maximum aantal plekken (huishoudens) van 4, met daarnaast nog 1 plek voor een volledig zelfvoorzienend huishouden.

Op deze manier vinden wij dat het verantwoord is om te kamperen op Fleremaheerd en blijft de vrijheid en ruimte gewaarborgd.

Reserveren is noodzakelijk, om teleurstelling te voorkomen. Reserveer per huishouden 1 plek, wanneer u met bevriende stellen of familie wilt kamperen. Als alle plekken zijn gereserveerd, is het helaas niet mogelijk om op een andere reservering extra personen/huishoudens toe te voegen.

Reserveren kan hier.

Tot slot geldt uiteraard ook op ons terrein:

Blijf thuis als u corona-gerelateerde klachten heeft (wij accepteren annuleringen zonder kosten en waarderen het als u ons informeert);

Was regelmatig uw handen (er is een zeepdispenser en papieren handdoekjesdispenser aanwezig);

Houd afstand tot elkaar en geef elkaar ook de ruimte mbt het plaatsen van uw kampeermiddel;

Maak zoveel mogelijk gebruik van eigen sanitaire/afwasvoorzieningen, er is een stortplek beschikbaar voor vuil water.

Wij danken u voor de medewerking en hopen natuurlijk dat we snel weer zonder dergelijke afspraken u mogen ontvangen!