Kampeerterrein

De Fleremaheerd biedt een mooi, rustig gelegen kampeerterrein/camping. Zo’n honderd meter achter de heerd liggen een aantal veldjes omgeven door boomwallen. Hier zijn zowel zonnige als schaduwrijke plekken te vinden. Vanaf de camping kunt u genieten van schitterende uitzichten over landerijen en natuurgebied; dit is het coulissenlandschap waarom het Westerkwartier bekend staat. Reeën, hazen en ander wild laten zich geregeld zien. De Fleremaheerd is ver van de weg en ook van de buren gelegen en kent dus nauwelijks lichtvervuiling. Daardoor is ook ’s nachts, met de blik naar de hemel gericht, het uitzicht bewonderenswaardig.

Marijke Koetsier – Studio Smik

Ons kampeerterrein is het hele jaar geopend, heeft 15 staanplaatsen en 8 stopcontacten met 4A stroom. U kunt stroom aansluiten vanaf het toiletgebouw of vanaf het stroompunt in het midden van het terrein, de kampeerplekken hebben geen eigen stroompunt.
Voor wie in een hangmat wil slapen zijn er ook verschillende plekken waar dit kan. 

Wij hebben geen seizoenplaatsen of mogelijkheden voor langdurig verblijf, de maximale periode is 4 weken. 

U kunt op onze reserveringspagina zien hoeveel plekken er al zijn gereserveerd. Omdat we geen groot toiletgebouw hebben, laten we maximaal 6 kampeerplekken vooraf reserveren. Er is dan nog ruimte voor fietsers en wandelaars die spontaan willen aankomen.

Er is een slechtweervoorziening in de vorm van een boshut met een stookplaats. Een heuse minibieb met boeken en informatiefolders vindt u ook hier.

Verder zijn er vuurschalen beschikbaar voor wie bij de eigen tent/caravan vuur wil stoken. Brandhout verkopen wij tegen een kleine vergoeding. Tevens mag er gebarbecued worden, maar we verzoeken u wel om rekening te houden met de rook en de wind. Ook zijn er slechtweerplekken, zodat ook in nat seizoen de camping toegankelijk is voor caravans en campers.
Mocht u onverhoopt vast komen te zitten op het terrein, dan helpen wij u altijd weer op weg.

Marijke Koetsier – Studio Smik

In het toiletgebouw bevinden zich 2 toiletten, een douche zonder muntjessysteem, een wascabine en 2 wasbakken voor algemeen gebruik. De koelkast en waterkoker is voor algemeen gebruik.
Buiten is er een wastafel voor de afwas en is er ruim gelegenheid om te koken met een gasstel/warmhoudoven. Verder vind u naast het toiletgebouw de gescheiden afvalcontainers. Tot slot is er aan de achterkant van het toiletgebouw een stortplek voor (chemisch) toilet geplaatst.

 

Het toiletgebouw wordt in de winter vorstvrij gehouden. In vorstperiodes kan het daarom zijn dat het toiletgebouw niet gebruikt kan worden, informeer in dat geval vooraf!

Huisdieren zijn van harte welkom; hou echter wel rekening met eventuele andere campinggasten.