Update ivm coronamaatregelen

(update 2 juli)

We zien allemaal dat de maatregelen mbt de pandemie inmiddels versoepelen. Ook op Fleremaheerd zal langzaam aan de beperkte beschikbaarheid weer wat verruimen, vanaf 1 juli maken we een extra plek vrij. Dit betekent dat er maximaal 5 gezelschappen gebruik maken van het sanitair, daarnaast kan er nog 1 gezelschap met eigen voorzieningen op ons terrein staan.

We houden in elk geval tm augustus vast aan deze beperkte beschikbaarheid. In het toiletgebouw is 1,5m afstand houden niet mogelijk, waardoor er bij gelijktijdig gebruik nog steeds mondkapjes verplicht zijn. Omdat wij niet de gelegenheid en behoefte hebben om hier op te controleren, willen we onze gasten de mogelijkheid geven om na elkaar gebruik te maken van het toiletgebouw. Dat kan alleen, als er niet te veel mensen tegelijk kamperen.

Helaas kunnen we daardoor niet altijd een plek garanderen voor oa fietsers die zonder reservering aankomen. Ook wij hopen dat het heel gauw weer als vanouds mogelijk is om zonder reservering een plek te zoeken, maar vragen voor deze zomer uw begrip dat dit op dit moment niet mogelijk is.
Beschikbaarheid bekijken of reserveren? Klik hier!