Zomerseizoen 2020 van start! Reserveren + coronamaatregelen.

We mochten intussen alweer eerder open, maar hebben ervoor gekozen om eerst wat werkzaamheden af te ronden. Dit is inmiddels gedaan, onder andere de stortbak voor chemische toiletten is nu volledig aangesloten en kan worden gebruikt. Kortom, we zijn weer geopend!

Wel goed om te weten: we hanteren (voorlopig) een maximaal aantal van 4 gezelschappen, zodat we goed kunnen blijven monitoren of de voorzieningen voldoende zijn voor de aanwezige kampeerders. Mocht blijken dat het goed mogelijk is om een groter aantal kampeerders toe te laten, dan passen we onze capaciteit gaandeweg weer aan.

Wel is om die reden reserveren verplicht, bij voorkeur via mail (info@fleremaheerd.nl). Hoewel wij spontaan kamperen altijd van harte toejuichen, is dat met de maatregelen waar wij ons als terrein aan moeten houden simpelweg niet houdbaar. Dus informeer naar de beschikbaarheid voordat u langskomt en/of zelf een tent opzet, om teleurstellingen te voorkomen.

Verder gelden er, zoals overal, ook op Fleremaheerd een aantal afspraken zo lang de RIVM-maatregelen van toepassing zijn. Zo komt u alleen kamperen als u zich gezond voelt, houdt u ook hier 1,5 meter afstand en is het toiletgebouw om die reden ook slechts voor 1 persoon/huishouden toegankelijk. De ontvangst, inschrijving en betaling is contactloos. Er is ruimschoots handzeep, papieren handdoekjes en desinfectiemiddel beschikbaar om de verdere besmettingsrisico’s te beperken.

Zie onderstaande posters voor alle informatie, uiteraard ook op het kampeerterrein vindbaar.